EFT relatietherapie

Bij problemen in uw relatie….

Herken je deze vragen?

. Merk je dat de liefde tussen jou en je partner vaak niet meer voelbaar is?

. Heb je het gevoel dat je je partner niet meer goed kunt bereiken?

. Sta je regelmatig tegenover elkaar terwijl je denkt "Waar gaat dit over?"

. Voel je je daarom vaak eenzaam en onbegrepen?

Als je deze vragen herkent en je merkt dat de ruzies dreigen te escaleren en dat je steeds in hetzelfde patroon dreigt te raken in de communicatie met je partner. Vaak ontstaat er dan verwijdering tussen elkaar. Je weet dan niet meer hoe je toenadering kunt zoeken op een positieve manier. Kortom, de communicatie met je partner verloopt moeizaam, het vertrouwen in elkaar daalt, je voelt je niet meer veilig in je relatie.

Als je merkt dat je relatie in de gevarenzone komt, denk dan eens aan relatietherapie. Durf de stap te zetten tot verandering. Doe de test op de website www.eft.nl. Als je het met elkaar niet meer redt, is hulp vragen een goede oplossing.

EFT Relatietherapie...

Een wetenschappelijk bewezen goede vorm van relatietherapie

De EFT relatietherapie is onder meer gebaseerd op de nieuwste inzichten over hechting en is bewezen effectief.  Er is weinig terugval. Kort gezegd staat bij deze therapie het principe centraal dat mannen en vrouwen gemaakt zijn voor verbinding. En dat zij graag deze verbinding willen behouden en hun best er voor doen. We willen ons graag veilig voelen bij elkaar. Van jongs af aan hebben we echter een manier geleerd ons veilig te voelen en ons te hechten aan onze ouders. Deze manier herhalen we vaak onbewust in onze partnerrelatie en blijkt niet altijd effectief. Sommige patronen hebben de neiging zich te herhalen of je nu wilt of niet.
EFT richt zich op het herstellen of aangaan van een veilige en ondersteunende verbinding in de partnerrelatie. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van www.eft.nl.